Την καθιερωμένη Media Day διοργάνωσε ο Ηρακλής ενόψει της προσεχούς (22/9) αναμέτρησης κόντρα στον Κεραυνό Στροβόλου, στη Λευκωσία, για τα προκριματικά του Basketball Champions League.

«Η Ευρώπη είναι πρόκληση. Ο στόχος είναι να μπούμε στους ομίλους του BCL, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό, όταν είσαι μια ομάδα σαν τον Ηρακλή, με κόσμο, με ιστορία, με φανέλα, κάθε πρόκληση έχει το δικό της ειδικό βάρος. Εμείς θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους κι αυτός είναι ο στόχος» δήλωσε ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

«Θεωρώ τουλάχιστον ανοησία να συζητάμε για φαβορί και αουτσάιντερ. Είναι ένα παιχνίδι χρονικά πολύ πρόωρο, καμία ομάδα δεν έχει βρει ακόμη τους αυτοματισμούς της, όλες οι ομάδες ψάχνουν ακόμη τη χημεία τους και τους ρόλους των παικτών. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι γηπεδούχος, που έχει τον ίδιο κορμό σταθερό και το ίδιο προπονητικό επιτελείο εδώ και χρόνια. Η ομάδα μας παλεύει να βρει την ισορροπία της λόγω των απουσιών που είχαμε και έχουμε, οι οποίες μας έχουν αφήσει αρκετά πίσω στην προετοιμασία μας.

Απ’ την άλλη όμως είμαστε μια ομάδα που βλέπει πάντα το ποτήρι μισογεμάτο. Πιστεύω πάρα πολύ στα παιδιά αυτά, έχει γίνει μια αρκετά καλή προετοιμασία, έχουμε δώσει αρκετά δυνατά φιλικά και νιώθουμε ότι είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο» πρόσθεσε ο προπονητής του Γηραιού.

Σχετικά άρθρα