Την ευγνωμοσύνη του στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος τιμήθηκε από την «Ένωσης» στο πλαίσιο της αναμέτρησης με το Περιστέρι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

Για τα συναισθήματά του: «Όταν σταματάς αναπολείς τις σπουδαίες στιγμές. Είχα την τύχη να παίξω σε σπουδαίες ομάδες. Να ευχαριστήσω την ΑΕΚ και τον πρόεδρο για τον τιμή που μου έκαναν. Χρωστάω πολλά στην ΑΕΚ, ήρθα ανήλικο παιδί. Έγινα καλύτερος άνθρωπος με σπουδαίους συμπαίκτες και προπονητές. Ξαναγύρισα και τελείωσα την καριέρα μου με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Στην Κρήτη ήταν συγκινητική η στιγμή, ήταν ένας κύκλος που ολοκληρώθηκε».

Για τις διαπραγματεύσεις της ΧΑΝΘ με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πριν πάει στην Ένωση: «Η ΑΕΚ εκείνα τα χρόνια ήταν οργανωμένη δούλευε με νέα παιδιά (Μπουρούση, Ταπούτο) έκανε παιδομάζωμα οπότε ήταν ξεκάθαρο πόσο με θέλανε, πήρα την απόφαση αυτή».

Για το πρωτάθλημα του 2002 με την ΑΕΚ: «Ήταν σίγουρα μια σπουδαία επιτυχία μετά από 32 χρόνια κατακτούσαμε και πάλι τον τίτλο. Εκείνη η ομάδα αν κρατούνταν μαζί θα ήταν μια πολύ μεγάλη δύναμη μαζί με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό».

Για τους τίτλους και τι του μένει από την ΑΕΚ:
«Δεν θα ήθελα να αδικήσω κανέναν. Με βοηθήσαμε πολλά πρόσωπα. Ο Φώτης Κατσικάκης που με επέλεξε. Ο Ντούντα φυσικά. Όπως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Χατζή, Κακιούζη και Ντικούδη. Επίσης τον Μπουρούση. Έχω σχέσεις ζωής μαζί τους».

Για τη φετινή ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έχει μια καλή ομάδα το δείχνει με την παρουσία της. Ο Καντζούρης, είναι πολύ καλός προπονητής και σκληρός εργάτης».

Σχετικά άρθρα