Ο Άρης έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Παναγιώτη Διαμαντή στο ματς με το Περιστέρι και ζήτησε επισήμως την Τρίτη (20/11) την εξαίρεσή του από τα ματς τους.

Όπως σημειώνεται, μάλιστα, στην ανακοίνωση, πριν το ματς υπήρχαν φήμες ότι ο Έλληνας διαιτητής θα σφύριζε… υπέρ του και δεν έκανε κάποια ενέργεια, αλλά, όπως τονίζει, «δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν να αδικεί τον Άρη και την ιστορία του, ούτε να κλέβει τον ιδρώτα των παικτών μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, αφού μελετήσαμε με ηρεμία το βίντεο του αγώνα ΑΡΗΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ της 18/11/2018, διαπιστώσαμε σωρεία λαθών (λανθασμένες διαιτητικές υποδείξεις), σε βάρος της ομάδας μας από τον διαιτητή Παναγιώτη Διαμαντή.

Πρέπει να τονισθεί ότι πριν την διεξαγωγή του παιχνιδιού, υπήρχε έντονη φημολογία ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής θα μεροληπτούσε σε βάρος της ομάδας μας. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ όμως, σεβόμενη το άθλημα και την ιστορία της, επέλεξε να μην πράξει το παραμικρό, εμπιστευόμενη τους Έλληνες Διαιτητές και την Ε.Ο.Κ..

Επειδή όμως δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν να αδικεί τον ΑΡΗ και την ιστορία του, ούτε να κλέβει τον ιδρώτα των παικτών μας, αποφασίσαμε και σήμερα (20/11) απευθύνουμε επιστολή προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ως ο κ. Παναγιώτης Διαμαντής να εξαιρεθεί εφεξής από τους αγώνες της ομάδας μας».

Σχετικά άρθρα