Έσταξε… μέλι για τον Ολυμπιακό ο Γιούρι Ζντοβιτς, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Ζαλγκίρις Κάουνας από τους Πειραιώτες στο ΣΕΦ, επισημαίνοντας την προοπτική και την ποιότητα που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» για να επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος από το πώς χάσαμε τον αγώνα», είπε αρχικά και συνέχισε: «Είχαμε καλή εικόνα στην αρχή αλλά στην συνέχεια κάναμε τα ακριβώς αντίθετα. Σταματήσαμε να παίζουμε επίθεση, δεν είχαμε πίεση πάνω στην μπάλα. Δεν είχαμε τον έλεγχο, δεν είχαμε επικοινωνία. Καταρρεύσαμε. Συγχαρητήρια στον προπονητή και τους παίκτες του Ολυμπιακού. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Θα προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε την πρώτη μας νίκη.

Για τον αν ο Ολυμπιακός είναι σύγχρονη εκδοχή της Λιμόζ: «Είχα κερδίσει πριν πολλά χρόνια την Euroleague με την Λιμόζ. Ο Ολυμπιακός χωρίς αμφιβολία είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχει την ποιότητα, τα όπλα και την προοπτική να γίνει ξανά η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη».

Σχετικά άρθρα