Ο Στέφαν Γιόβιτς χαρακτήρισε ως «φήμες όσα λέγονται για τον Παναθηναϊκό», προσθέτοντας: «Θα δω τις επιλογές μου. Αν θα είναι στην Ελλάδα ή σε κάποια άλλη ομάδα, είναι λιγότερο σημαντικό αυτή τη στιγμή».

Στη συνέντευξή του στην Mozzart Sport, ο Σέρβος άσος τόνισε πως: «Το καλοκαίρι είχα μιλήσει με τον Ντέγιαν Ράντονιτς για τον Ερυθρό Αστέρα. Όμως τότε δεν ήμουν καν κοντά στην επιστροφή μου στη δράση, για τουλάχιστον μέχρι το Νοέμβριο. Θα ήταν ανέντιμο από την πλευρά μου να υπέγραφα συμβόλαιο όταν δεν ήμουν καλά. Γι’ αυτό είπα στον Ράντονιτς “αν έχεις βρει πλέι μέικερ, απόκτησέ τον. Εγώ δεν ξέρω πότε θα είμαι έτοιμος να παίξω”.

Όλα τα άλλα είναι φήμες, ανάμεσά τους και όσα λέγονται για τον Παναθηναϊκό. Στόχος μου είναι να παίξω σε μια ομάδα στο εξάμηνο που έρχεται και να δείξω την κατάστασή μου και την επιθυμία μου να παίξω. Είναι σημαντικό για μένα να βρω μια ομάδα. Ποια θα είναι αυτή, το αφήνω στους εκπροσώπους μου. Θα δούμε τις προτάσεις και θα επιλέξω την καλύτερη για την οικογένειά μου. Αν θα είναι στην Ελλάδα ή σε κάποια άλλη ομάδα, είναι λιγότερο σημαντικό αυτή τη στιγμή» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γιόβιτς.

Σχετικά άρθρα