Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Τζάμπολ», ο Δημήτρης Αγραβάνης κλήθηκε να σχολιάσει την τοποθέτηση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ότι ήθελε να τον φέρει στους «πράσινους»:

«Σίγουρα είναι πολύ όμορφη αυτή η τοποθέτηση, να την ακούς από έναν πρόεδρο ομάδας και τόσο ισχυρό άνθρωπο. Όπως είπα και πρόσφατα, επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό δεν είχα, οπότε… Αυτή είναι η απάντησή μου».

Όσον αφορά τη συμφωνία του με το Περιστέρι, ο διεθνής φόργουορντ είπε: «Είναι αυτό που λέμε ότι ποτέ δεν ξέρεις πως θα στα φέρει η ζωή. Είχα αποφασίσει να συνεχίσω στο εξωτερικό. Στη Νάπολι ήταν πολύ ωραία το διάστημα που αγωνίστηκα, όλοι οι άνθρωποι εκεί ήταν φανταστικοί. Το συμβόλαιό μου έληξε και στο μυαλό μου δεν είχα να υπογράψω κάπου πριν από τα ματς της Εθνικής στα “παράθυρα”.

Όμως πραγματικά το πλάνο του Περιστερίου και οι συζητήσεις μας με τον κόουτς Σπανούλη με έκαναν να γυρίσω στην Ελλάδα. Όταν ήταν στον Ολυμπιακό, λειτουργούσε και σαν προπονητής στο παρκέ για εμάς. Επομένως, είναι πολύ οικεία η κατάσταση που βιώνω»

Σχετικά άρθρα