Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε για τον στόχο του που είναι να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο, για την παρουσία του στο ιταλικό πρωτάθλημα, όπως επίσης και για την πορεία του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΑ Σπορ:

«Νομίζω πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε κάνει δυο νίκες στα τελευταία δυο παιχνίδια, είμαστε αρκετά ψηλά στη βαθμολογία. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι το επόμενο στην έδρα μας και είμαστε όλοι έτοιμοι για αυτό. Σίγουρα πιστεύω πως άλλοι στόχοι υπήρχαν στην αρχή της σεζόν, ωστόσο ανέβηκαν οι προσδοκίες με το πέρασμα του χρόνου. Βλέπουμε ότι έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, που μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε στην Ιταλία, τόσο εντός έδρας, όσο και εκτός. Στόχος φυσικά είναι η οκτάδα για να συνεχίσουμε και στο Κύπελλο».

«Στην Ελλάδα όλοι λένε πως κυριαρχώ γιατί είμαι στην Ελλάδα. Εγώ θα τους δείξω πως κυριαρχώ και στο εξωτερικό και θέλω να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο στην Euroleague και να κυνηγήσω το ΝΒΑ αυτά τα χρόνια. Αυτός είναι ο στόχος μου. Στην Ελλάδα έκανα τα πάντα» ενώ όταν ρωτήθηκε για την Εθνική ομάδα και τα «παράθυρα» του Νοεμβρίου, σχολίασε: «Θα είμαι στα παράθυρα. Έχουμε επικοινωνία με Ιτούδη και Μανωλόπουλο και με Ζήση. Μπορεί να έχουμε άλλα δύο ματς στην Ιταλία, όμως στο μυαλό μου έχει αρχίσει να μπαίνει το πολύ σημαντικό ματς της Εθνικής στα παράθυρα. Κοιτάζω πρώτα το παιχνίδι στην Κρήτη με την Λετονία και μετά το επόμενο παιχνίδι».

Σχετικά άρθρα