Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης απολογήθηκε για όσα καταλόγισε στον Νίκο Χαρδαλιά, ενώ άφησε παράλληλα αιχμές για τους νεαρούς αθλητές.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο πολύπειρος γκαρντ:

«Βγαίνοντας μπροστά σε όλο αυτό ήξερα και τις συνέπειες. Ότι παρά πολλοί θα με αποθεώσουν όπως έγινε και κάποιοι θα κράξουν, θα με βρίσουν και ότι και εγώ με τη σειρά μου θα ξεφύγω γιατί έτσι είμαι σαν άνθρωπος.

Μιλούσα με πάνω από 150 ανθρώπους κάθε μέρα επί 15 ώρες και πραγματικά τα νεύρα μου και η στεναχώρια μου ήταν πάνω από το κεφάλι μου. Δυστυχώς, όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαρακτηρίσω ανθρώπους όπως τον κύριο Χαρδαλιά και πολλούς άλλους με βαριές λέξεις και για τις οποίες θέλω να απολογηθώ γιατί όσο κι αν διαφωνώ μαζί τους δεν έχω και εγώ το δικαίωμα δημόσια να θίγω οικογένειες και πρόσωπα όπως γίνεται καθημερινά στο διαδίκτυο.

Το post αυτό γράφεται γιατί τρεις μέρες κάθισα και σκέφτηκα αν τελικά όλο αυτό άξιζε. Στο Σύνταγμα ήμασταν 400 άτομα, 250 του μπάσκετ και 150 απ’ όλα τα αθλήματα. Όλοι ναι, αλλά όταν ήρθε η ώρα όλοι στα καναπεδάκια τους.

Από τους 250 μπασκετικούς, οι 180 με 200 άνω των 30+ και μπορείτε να ρωτήσετε κι άλλους. Μετά αναρωτιέστε όλοι και γράφετε γιατί συνεχίζουμε να παίζουμε οι μεγάλοι. Γιατί αγαπητοί μου κύριοι απλά το αγαπάμε. Το πονάμε.

Να βλέπω παιδιά εκεί που έχουν κάνει την καριέρα τους και δεν θέλω να πω ονόματα και να μην έχουν έρθει νεαρά παιδιά… Πολύ λυπηρό…

Εύχομαι πραγματικά ο αθλητισμός να ανοίξει γρήγορα γιατί τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και σε οριακό επίπεδο για όλους εμάς. Σας ευχαριστώ».

Σχετικά άρθρα