Ο Ολυμπιακός Βόλου συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και βάζει τον πήχη ψηλά για το μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό έκανε πρόταση για την ανάληψη της τεχνική ηγεσίας το ανδρικού τμήματος στον Νίκο Μπουντούρη, όπως τονίζει στην ανακοίνωση η διοίκηση του θεσσαλικού συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποδεχτεί την πρόταση, με το Λάμπρο Πρέκα να αναλαμβάνει την καθοδήγηση της ομάδας του Εφηβικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την ανάπτυξη και την εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων του ανακοινώνει ότι έκανε πρόταση στον Νίκο Μπουντούρη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του αντρικού τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου.

Πιστεύουμε ότι το όνομα του Νίκου Μπουντούρη, η εμπειρία, η μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία του στο χώρο όπως και η ιδιαίτερη σχέση του με τον Ολυμπιακό Βόλου αποτελούν εγγύηση για την δημιουργία ενός τμήματος πρότυπο για όλους.

Με την στήριξη του ΔΣ στο πρόσωπο του Νίκου Μπουντούρη, την καθοδήγηση του και την βοήθεια των άξιων συνεργατών του είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει την λειτουργία της σε επίπεδο αντάξιο του ονόματος του Ολυμπιακού Βόλου».

Σχετικά άρθρα