Ο ισχυρός άνδρας του Κοροίβου, Σάκης Κάτζος, είχε εκφραστεί αρνητικά για την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων με το επιχείρημα ότι τα έξοδα δεν μπορούν καλυφθούν.

Με νέες του δηλώσεις, ξεκαθάρισε ότι στην ομάδα της Αμαλιάδας «Δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία να ξεκινήσουμε οτιδήποτε αν δεν τηρηθούν συγκεκριμένοι όροι».

Ωστόσο, οι παίκτες της ομάδας εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία τονίζουν πως δεν ενστερνίζονται τέτοιες απόψεις και δηλώνουν έτοιμοι να επιστρέψουν στα παρκέ των γηπέδων έστω για προπονήσεις.

Αναλυτικά:

«Σε συνέχεια των δηλώσεων του προέδρου της ομάδας μας κ.Σάκη Κάντζου, περί επανέναρξης των προπονήσεων της ομάδας μας, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε κι εμείς από την πλευρά μας σαν αθλητές του συλλόγου ότι σε καμία περίπτωση δεν μας εκφράζουν ούτε ενστερνιζόμαστε αυτές τις απόψεις. Εφόσον μετά από τόσο καιρό και τόσες προσπάθειες πουγίνανε οι λοιμοξιολόγοι δώσανε το πράσινο φως για την επανέναρξη των προπονήσεων εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε πανέτοιμοι να επιστρέψουμε άμεσα στο γήπεδο. Κλείνοντας, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι σαφώς και αντιλαμβανόμαστε τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που όλοι βιώνουμε, τόσο οικονομικά, όσο και ψυχολογικά, και προφανώς κατανοούμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομάδες αυτήν την περίοδο, και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τον κ.Κάτζο, αλλά στόχος μας είναι να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας και σε αυτό που ξέρουμε και αγαπάμε να κάνουμε τόσα χρόνια.

Με εκτίμηση,

Οι αθλητές του ΑΣ Κόροιβος Αμαλιάδας

Τζόλος Ευάγγελος

Μπεκρής Αντρέας

Αγγελάκος Αλέξανδρος

Παπαδιονυσίου Γιώργος

Μιχαλούτσος Ιωάννης

Κουρέπης Δημήτρης

Κατσαβόπουλος Ελευθέριος

Kappos Sacha

Τσέλιος Μάριος

Γκάτζιος Παναγιώτης

Σταυρακούκας Βασίλειος».

Σχετικά άρθρα