Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για την επανεκκίνηση των ερασιτεχνικών αθλημάτων, δεν ξεκαθάρισε ωστόσο πότε θα συμβεί αυτό.

«Δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε χρονοδιάγραμμα. Όσο σεβόμαστε τις οδηγίες των ειδικών τόσο πιο γρήγορα θα επιστρέψουμε. Εύχομαι το συντομότερο να περιορίσουμε τη μετάδοση του κορωνοϊού και να επιστρέψουμε στους αγωνιστικούς χώρους. Τα πάντα εξαρτώνται από τις εισηγήσεις των λοιμοξιωλόγων που έχουν τον τελευταίο λόγο.

Θέλω να σημειώσω και κάτι άλλο. Κατανοώ πλήρως όλους τους αθλητές που επιθυμούν να επιστρέψουν στα γήπεδα. Αυτή την ώρα η προτεραιότητα είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Έχουμε τα αυτιά μας ανοιχτά.

Υπάρχει μία εμπειρία από την πρώτη καραντίνα και θεωρούμε ότι η επιστροφή αυτή την φορά θα είναι πιο εύκολη. Ωστόσο όλα θα γίνουν μετά την συμβουλή των λοιμωξιολόγων» τόνισε ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε τον επαναληπτικό αγώνα της ΑΕΚ με την Πρίστινα για τον τρίτο γύρο του EHF Cup στο χάντμπολ.

Σχετικά άρθρα