Νέα επίθεση κατά του Γιώργου Βασιλακόπουλου εξαπέλυσε ο Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας στην ΕΡΤ, καθώς έκανε λόγο για παράλογη συμπεριφορά από πλευράς του προέδρου της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ και ότι πρέπει να καταλάβει πως κάνει ζημιά πλέον στο άθλημα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε χαρακτηριστικά: «Η συμπεριφορά του είναι παράλογη. Είναι μία προσωπικότητα που έχει ταυτιστεί με το ελληνικό μπάσκετ, αλλά οδηγεί τόσο χαμηλά το άθλημα».

«Είναι ώρα να καταλάβει ότι κάνει ζημιά και παίρνει στο λαιμό του δεκάδες σωματεία και αθλητές. Ο καθένας κρίνεται και το υπουργείο Αθλητισμού είναι εδώ να προφυλάξει τη νομιμότητα και την τάξη».

Για τα νέα πρόσωπα στα διοικητικά συμβούλια μέσα από τις εκλογικές διαδικασίες ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι: «νίκησε ο αθλητισμός» και στάθηκε στο ότι η ανανέωση σε επίπεδο προέδρων φθάνει στο 83%, καθώς και στο γεγονός ότι, από τα 188 νέα μέλη των Δ.Σ., τα 58 είναι ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές, καθώς και 67 γυναίκες. Υπενθύμισε, ακόμη, ότι πρώτη φορά υπάρχει εκπρόσωπος αθλητών ως τακτικό μέλος με δικαίωμα ψήφου.

Σχετικά άρθρα