Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε στην TV-100 και στην εκπομπή «Σφήνα στα σπορ» για το μπάσκετ της Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ άλλων, ο πολύπειρος προπονητής τόνισε:

«Το δώρισε το ματς ο Άρης στο Παλέ ενώ ήταν μπροστά με 10 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, δεν επιτρέπεται να χάνεις. τη στιγμή μάλιστα που ο ΠΑΟΚ έπαιζε χωρίς Τσαλμπούρη, που είχε βάλει 22 πόντους στο πρώτο παιχνίδι, γιατί του πάει ο αντίπαλος έτσι όπως παίζει, ενώ έχασε και τον Παπαντωνίου στο ζέσταμα, που θα μπορούσε να βοηθήσει στη θέση “1” και ο Γκρίφιν έκανε 4 φάουλ, ήταν σε κακή βραδιά.

Ο Άρης είδε λάθος το παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ έχει έναν έμπειρο προπονητή και έξυπνο, τον Λυκογιάννη, που έπαιξε πικ εν ρολ και δημιούργησε πρόβλημα στον αντίπαλο. Προς τιμήν του ο Καμπερίδης το είπε στις δηλώσεις του ότι ο ίδιος δεν βοήθησε την ομάδα, αλλά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι φέτος ο Άρης έχει το υψηλότερο μπάτζετ των τελευταίων χρόνων. Εγώ είχα 300 χιλιάδες μπάτζετ και σήμερα πλησιάζει τις 600 χιλιάδες ευρώ, ένα μπάτζετ με το οποίο κανονικά θα πρέπει να παίζεις για τετράδα και όχι για να ξεφύγεις από τις κάτω θέσεις.

Το είχα πει στον Καμπερίδη, όταν μας τίμησαν στις Σέρρες, παρουσία του Αρβανίτη, του Χάρη Παπαγεωργίου και του Παραμανίδη ότι θα έχει πρόβλημα στο πικ εν ρολ και δεν το είχε παραδεχθεί. Την πάτησε με τον ΠΑΟΚ, όταν ήθελε να κάνει αλλαγές, δεν είχε παίκτες και εκεί πάνω του έβαλε 7 πόντους ο Τέρνερ και το καθοριστικό τρίποντο ο Κάρτερ. Δεν πιστεύω ότι θα κινδυνέψει ο Άρης, υπάρχουν άλλες ομάδες για να πέσουν, χειρότερες του Άρη».

Σχετικά άρθρα