Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων πέρασε μια αγωνιστική κρίση και προσπαθεί να επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς του μετά τις σοβαρές απώλειες του αξιόλογου προπονητή του, Νάσου Χούμπαυλη και του χαρισματικού ηγέτη του Νίκου Λιακόπουλου.

Ο Αλέξανδρος Ζαβός, μετά τη φοβερή δουλειά που έκανε όλα αυτά τα χρόνια στον Αμύντα όπου έδειξε ότι μια καλή παρέα μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα χωρίς μεγάλο μπατζετ, πήρε τη σκυτάλη από τον κόουτς Χούμπαυλη, ο οποίος άφησε την ομάδα στη δεύτερη θέση και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Λιακόπουλος σε μια απ’ τις κορυφαίες χρονιάς της πλούσιας καριέρας του δεν είναι πλέον του ρόστερ κι αυτό αλλάζει τις ισορροπίες και δυσκολεύει αυτόματα τα πάντα. Η εμφάνιση στην έδρα του Χαρίλαου Τρικούπη ήταν φυσιολογική και πλέον αναζητείται η φόρμουλα για λύσεις εκ των έσω που θα κάνουν τη διαφορά.

Χωρίς το βασικό σου σημείο αναφοράς δεν μπορείς να ελπίζεις σε πολλά πράγματα, αλλά ο κοουτς Ζαβός έχει την εμπειρία και την ικανότητα να τα βγάζει πέρας σε δύσκολες συνθήκες για αυτό και δεν τα παρατάει αλλά δουλεύει σκληρά με τους εναπομείναντες. Το ρόστερ του Διαγόρα έχει σπουδαίες προσωπικότητες και παίκτες με παραστάσεις και ηγετικές ικανότητες. Το θέμα είναι φυσικά και αριθμητικό, ενώ αναγκαστικά θα πρέπει όλοι να δώσουν το κάτι παραπάνω. Από τους ρολιστες, έως εκείνους που μεχρι πρότινος… ζέσταιναν τον πάγκο.

Σχετικά άρθρα