Μια μεγάλη συνέντευξη στον Ηλία Αναστασιάδη για λογαριασμό του Contra.gr έδωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Μεταξύ άλλων, ο «3D» αποκάλυψε πως αν είχε συμπαίκτη τον Βασίλη Σπανούλη, θα του έδινα πάντα το τελευταίο σουτ, αλλά κι όταν τον είχε αντίπαλο τον άλλοτε αρχηγό του Ολυμπιακού, ήξερε ότι θα το πάρει αυτός.

Αναλυτικά: «”Ο Βασίλης ξέρουμε όλοι τι παίκτης είναι. Τον είχα και συμπαίκτη και αντίπαλο. Από τους καλύτερους παίκτες που έβγαλε ποτέ η Ευρώπη, έχει τρομερά ψυχικά χαρίσματα. Ήμουν τυχερός γιατί τον είχα συμπαίκτη, αλλά και σαν αντίπαλοι ήταν πολύ όμορφο να παίζω απέναντι του.

Αν τον είχα συμπαίκτη, θα του έδινα πάντα το τελευταίο σουτ. Όπως κι όταν τον είχα αντίπαλο, ήξερα ότι θα το πάρει αυτός. Ο Βασίλης έχει ένα τρομερό προσόν, δεν φοβάται να πάρει την ευθύνη. Κι ένα τελευταίο σουτ να χάσει, το επόμενο τελευταίο θα το πάρει, κι αυτό δεν είναι εύκολο. Το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές. Και συνεχίζει να παίζει, έχει τα παιδάκια του, τη γυναίκα του…

Φυσικά μιλάμε όταν έχω την ευκαιρία να τον δω γιατί κι αυτός μένει στην άλλη άκρη της Αθήνας. Είναι φίλος μου, έχουμε πολύ καλές σχέσεις και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Το δίπολο Διαμαντίδης-Σπανούλης δεν δημιουργήθηκε από εμάς. Δεν είχαμε ποτέ ανταγωνισμό ή κάτι τέτοιο».

Σχετικά άρθρα