Λίγα λόγια για την κατάσταση Covid στον αθλητισμό κάτω από τις μεγάλες κατηγορίες σε ότι μας αφορά για να μη πιστεύουν πολλοί ότι δεν ασχολούμαστε.

Με τις μικρές μας δυνάμεις ασχολούμαστε και πολύ και όχι μόνο εμείς αλλά και πιο δυνατοί … από εμάς.

Το ότι δεν αλαλάζουμε στο Fb δεν σημάνει ότι δεν νοιαζόμαστε. Ίσα ίσα δημόσια αν πεις κάτι μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα.

Ως εκεί που υπάρχει ένα είδος λογικής φυσικά. Λέω ως εκεί που υπάρχει λογική γιατί κάθε, μα κάθε τομέας ζητάει για οτιδήποτε και μπορεί αν δεν υπάρχει λογική να κοστίσει ανθρώπινες ζωές, όποτε εκεί πάμε στο άλλο άκρο τον λαϊκισμό για να ακουγόμαστε καλά σε μια μερίδα κοινού.
Δεν προσπαθώ να γίνω γιατρός.

Ως χθες απ’ ότι ξέρω είμαστε εμείς και η Φινλανδία στο πράσινο χρώμα την ώρα που η βόρεια Ευρώπη έχει κοκκινίσει πάλι και στενάζει ξανά από τρίτο κύμα.

Στην Ελλάδα χειμώνα έχουμε Γενάρη- Φλεβάρη- Μάρτη που απ’ ότι ξέρουμε το κρύο θρέφει και αυτό τον ιό.
Πράγματα που ξέρουν οι γιατροί (ως τώρα γιατί όλα δεν νομίζω να τα ξέρει κανείς) και μετράνε όπως η κοινωνική κινητικότητα δεν τα γνωρίζω.

Με σοβαρότητα λοιπόν και επιχειρήματα ότι μπορούμε το ζητάμε και ότι φαίνεται λογικό, γιατί αν πλημμυρίσουν τα νοσοκομεία στο στυλ Βρετανίας που άνοιξε πχ το λιανεμπόριο και τώρα ξανατρέχει εκτός από τις ζωές… γίνεται πισωγύρισμα και στα άλλα.

Πηγή: e-peiraias.gr

Σχετικά άρθρα