Ο Άγγελος Τσάμης ο οποίος τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε -όσο πρόλαβε- με τη φανέλα του ΑΟ Μυκόνου κατέθεσε την άποψή του για το πάγωμα των δραστηριοτήτων στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ζητώντας να βρεθεί μια λύση.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Καλησπέρα σε όλους σας.

Ονομάζομαι Άγγελος Τσάμης και είμαι παίκτης μπάσκετ της ομάδα της Μυκόνου. Βρισκόμαστε ήδη στον 3ο μήνα αποχής μας από τα γήπεδα και αυτό για εμάς είναι αποχή από την ίδια μας την ζωή. Νομίζω ότι έχετε παρακολουθήσει και άλλους συναδέλφους μου να μιλούν για την πίεση την οποία δέχονται και οικονομικά μα πολύ περισσότερο ψυχολογικά.

Δεν θα αναλωθώ παραπάνω σε αυτό και θα σας πω ότι αν θέλουμε, λύσεις υπάρχουν. Πέρα από το γεγονός ότι δεν μιλάμε για αθλητές μόνο μπάσκετ που είναι ανενεργοί μα ακόμα περισσότερο και άλλων αθλημάτων που πραγματικά βιοπορίζονται από αυτό, θα πρέπει η κυβέρνηση να πέσει πάνω σε αυτούς τους ανθρώπους.

Στις λύσεις λοιπόν, αν η κυβέρνηση δεν μπορεί να βοηθήσει ομάδες με την κάλυψη των τεστ εξ΄ ολοκλήρου θα μπορούσαν να μπουν στην όλη διαδικασία κ οι ΔΗΜΟΙ, συνεισφέροντας και αυτοί από την μεριά τους ώστε επιτέλους να έχουμε δράση στα γήπεδα.

Βάλτε λοιπόν και τους Δήμους στην όλη διαδικασία και τότε ίσως ξανά βρούμε το χαμόγελο μας. Πραγματικά όπως όλος ο κόσμος περιμένει πως και πως να ακούσει από την κυβέρνηση ότι αίρονται μερικά μέτρα, έτσι και εμείς περιμένουμε βδομάδα με βδομάδα να μας πούνε ότι ξεκινάμε προπονήσεις ή ότι ανοίγουν γυμναστήρια. Πάντα με γνώμονα το καλό και την υγεία μας και ακολουθώντας τα πρωτόκολλα θα μπορέσουμε και εμείς να ζήσουμε.

Δεν μας σκοτώνει ο ιός μόνο, μας σκοτώνει ο φόβος και η αδράνεια στις λήψεις αποφάσεων στο τομέα μας. Βρισκόμαστε πάνω από μισό χρόνο ζώντας αυτή τη κατάσταση και καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι θα πρέπει να ζούμε με αυτό.

Όπως σε όλους τους κλάδους επαγγελματικούς και μη βρέθηκαν λύσεις, επιζητούμε να βρεθεί λύση και σε εμάς και τώρα πια άμεσα».

Σχετικά άρθρα