Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε έντονα προβληματισμένος από τη συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη την Παρασκευή (18/12), καθώς, όπως εξήγησε, οι όροι που του παρουσιάστηκαν για την ανέγερση κλειστού γηπέδου στο Βοτανικό είναι χειρότεροι από αυτούς που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από τον Σύλλογο.

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε ότι την απόφαση για το έργο της Διπλής Ανάπλασης δεν μπορεί να πάρει ούτε ένας άνθρωπος που πολλές φορές έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο (Αλαφούζος), ούτε ένας άνθρωπος που δεν έχει το ειδικό βάρος (Μαλακατές), αλλά ούτε ένας άνθρωπος που τελεί υπό αποχώρηση (Γιαννακόπουλος), παρά μόνο ο κόσμος της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε για τον Βοτανικό ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Κανείς από εμάς δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για όλο αυτό το πρότζεκτ. Ούτε κάποιος ο οποίος έχει διασύρει τον Παναθηναϊκό και το μόνο που σκέφτεται είναι το οικονομικό, η τσέπη του και οι εξυπηρετήσεις σε τρίτους.

Ούτε κάποιος που δεν έχει την εμπειρία και το ειδικό βάρος για κάτι τέτοιο, ούτε κάποιος που είναι προς αποχώρηση. Αυτή η απόφαση πρέπει να παρθεί από τη ΓΣ του Ερασιτέχνη.

Όποια κι αν είναι η απόφαση η ΚΑΕ θα ακολουθήσει την ίδια γραμμή για όσο διάστημα θα είμαι εγώ ιδιοκτήτης. Αν έρθει άλλος ιδιοκτήτης θα πρέπει να μιλήσει ο ίδιος».

Σχετικά άρθρα