Το όνομα της Έρικα Σίφριτ είναι συνδεδεμένο με μια σειρά από τα πιο ανατριχιαστικά εγκλήματα στην ιστορία των ΗΠΑ.

Από μικρή ξεχώριζε για το άλμα της και τις ικανότητές της στο μπάσκετ, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο πρώην προπονητής της στην Washington Post της έλειπε η αυτοπεποίθηση και ήταν πολύ επιρρεπής όταν δεχόταν πίεση.

Η Έρικα υπήρξε αριστούχος μαθήτρια και αστέρι του μπάσκετ. Μεγάλωσε σε εύπορη οικογένεια και είναι χαρακτηριστικό ότι ο πατέρας της είχε δημιουργήσει ένα ιδιωτικό γήπεδο μπάσκετ, όπου η μετέπειτα serial killer περνούσε ατέλειωτες ώρες κάνοντας προπόνηση.

Στο ιδιωτικό κολέγιο που φοιτούσε ήταν πολύ δημοφιλής και όλα έδειχναν ότι το μέλλον της ανήκε. Αντί όμως να αξιοποιήσει το πτυχίο της στην Ιστορία, ακολούθησε το δρόμο του… εγκλήματος. Η γνωριμία της με τον Μπέρνζαμιν ήταν μοιραία και καταλυτική για το μέλλον της, αφού ο μετέπειτα σύζυγός της ήταν το κομμάτι του παζλ που έλειπε ώστε να ενεργοποιηθεί η διαστρεμμένη σκοτεινή πλευρά μιας εμμονικής γυναίκας.

Οι δυο τους άρχισαν να σκοτώνουν για την… πλάκα τους, προβαίνοντας σε ακατανόμαστες πράξεις όπως διαμελισμό των πτωμάτων και νεκροφιλία. Δείτε την ιστορία της Έρικα Σίφριτ στα βίντεο που ακολουθούν:

Σχετικά άρθρα