Ο Φάνης Χριστοδούλου μίλησε κατά την επίσημη παρουσίαση του Πανιωνίου που έλαβε χώρα στο Ψηφιακό Μουσείο Σμύρνης και Νέας Σμύρνης, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής), για τη νέα σημαντική προσπάθεια που γίνεται στους «κυανέρυρθους», με μπροστάρηδες στο διοικητικό σχήμα τους Θοδωρή Μητρόπουλο και Παναγιώτη Ηλιάδη.

Παράλληλα, άφησε αιχμές (χωρίς να κατονομάσει) για προηγούμενους παράγοντες, τους οποίους χαρακτήρισε «ασόβαρους» και βασικούς υπαίτιους για την κατρακύλα του συλλόγου.

«Μετά από πολλά χρόνια ήρθα στον Πανιώνιο για να βοηθήσω όσο μπορώ. Και το έκανα αυτό γιατί ήρθαν στην Πάρο να με δουν οι Θοδωρής Μητρόπουλος και Παναγιώτης Ηλιάδης. Δύο άνθρωποι με όραμα για την ομάδα. Μέχρι σήμερα κανείς άλλος δεν ασχολήθηκε με εμένα όλα αυτά τα χρόνια. Είχα πρόταση και παλιότερα για να μπω στην ομάδα, αλλά ευτυχώς δεν την αποδέχτηκα. Ήταν ασόβαροι οι προηγούμενοι και εκείνοι έφεραν εδώ τον Πανιώνιο. Ήρθαν για να κερδίσουν και όχι για να βοηθήσουν τον Πανιώνιο. Θέλω από την πλευρά μου να βοηθήσω όσο μπορώ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο «μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ και «θρύλος» της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο τζένεραλ μάνατζερ και πρώην παίκτης του Πανιωνίου, Χρήστος Μαγγίνας, ο οποίος είπε: «Οι Παναγιώτης Ηλιάδης και Θοδωρής Μητρόπουλος άναψαν την σπίθα της ελπίδας για την αναγέννηση του συλλόγου και γι’ αυτό αποφασίσαμε να συστρατευτούμε!

Επίσης, ήδη από την πρώτη ημέρα ο Φάνης λειτουργεί σαν φάρος για την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα φέρει όλους τους Πανιώνιους. Παράλληλα, θα λειτουργήσει και ως… κυματοθραύστης σε όσους θα πάνε να βάλουν τρικλοποδιές στον Πανιώνιο κατά τη διάρκεια της σεζόν».

Ο Πανιώνιος θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και βασικός στόχος όπως παραδέχτηκαν όλοι στην επίσημη παρουσίαση είναι η άνοδος στην Α2. Μάλιστα, στο ρόστερ των «κυανέρυθρων» που έχουν στην άκρη του πάγκου τους τον Περικλή Ταυρόπουλο υπάρχουν και παίκτες με εμπειρία από τα «μεγάλα σαλόνια» όπως ο αρχηγός Δημήτρης Βεργίνης, οι Γιάννης Σαχπατζίδης και Αντώνης Μάντζαρης και άλλοι.

Αναλυτικά το ρόστερ του Πανιωνίου:
Χρήστος Σκάνδαλος
Γιώργος Παπαδιονυσίου
Αλέξανδρος Λάζαρης
Στάθης Παπαδιονυσίου
Τάσος Αντωνάκης
Γιάννης Σαχπατζίδης
Αντώνης Μάντζαρης
Γιώργος Σταθόπουλος
Στέλιος Χάλαρης
Σάββας Τζουγκαράκης
Κυριάκος Κολσούζογλου
Δημήτρης Βεργίνης

Σχετικά άρθρα