Με επικεφαλής τον Μπάμπη Τουτουντζόγλου θα πορευτεί για 7η συνεχή χρονιά η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, όπως ανακοινώθηκε, ενώ έγιναν γνωστά και επισήμως όλα τα μέλη της.

Αναλυτικά τα μέλη της ΔΕ:

– Μπάμπης Τουτουντζόγλου

– Γιάννης Ζιάμας

– Νίκος Ζαμηλούδης

– Χρήστος Αθανασιάδης

– Δημήτρης Τσιόλκας

– Μιχάλης Τσιντσίνης

– Δημήτρης Μανώλης

– Μάνθος Μπάντελης

Σε ό,τι αφορά το ανδρικό τμήμα, η ΔΕ επισημαίνει τα εξής:

-Σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα νεανικό ρόστερ με στόχο την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία, παίζοντας ταυτόχρονα όμορφο μπάσκετ.

-Ιδιαίτερη βάση για μια ακόμη χρονιά θα δοθεί στις υποδομές της Νίκης Βόλου, με το προπονητικό team της ανδρικής ομάδας να έχει ρόλο και άμεση σχέση με τις ακαδημίες, θα συνεχιστεί η Κ-21 με συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ, ενώ μακροπρόθεσμος στόχος της Δ.Ε. είναι να στελεχώνεται ένα σημαντικό μέρος της ανδρικής ομάδας με αθλητές από τις υποδομές της.

Παράλληλα, τονίζεται σε κάθε τόνο και προς κάθε κατεύθυνση ότι όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν ο πρόεδρος της Δ.Ε., οι πόρτες είναι ανοικτές για οποιονδήποτε θέλει να ενισχύσει και να συνεισφέρει στην δύσκολη προσπάθεια για την ομάδα και το καλό του βολιώτικου μπάσκετ.

Εντός της εβδομάδας θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις σχετικά με την στελέχωση του προπονητικού team και του roster της ανδρικής ομάδας.

Σχετικά άρθρα