Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε αναπαράσταση στο νικητήριο τρίποντο του Σλούκα, στον φετινό τελικό της Euroleague, που όπως ο ίδιος έχει προβλέψει εδώ και καιρό, θα ολοκληρωθεί με 91-90 υπέρ του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρεάλ!

«Θα κάνουμε αναπαράσταση του τελικού της Euroleague. Έχουμε πει 91-90 με τρίποντο του Σλούκα στο μηδέν. Είμαστε μπροστά όλο το παιχνίδι, μας έχουνε σφάξει, το έχουμε γυρίσει και είναι η τελευταία φάση με 1,7″ να μένουν.

Είναι ο Γκραντ στην επαναφορά, ο Σλούκας είναι εκεί στη γωνία, εγώ είμαι ο Σλούκας, τρέχει τρέχει τρέχει, έρχεται, βγαίνει Χουάντσο που κάνει σκριν, παίρνει την μπάλα στο 1,7″, γυρίζει… καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα και είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης!» ανέφερε ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων».

Δείτε το επικό βίντεο που ανέβασε:

Σχετικά άρθρα