Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό, όπου μιλά με έντονο ύφος για την επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Ο γνωστός επιχειρηματίας ανά τακτά χρονικά διαστήματα μοιράζεται την άποψή του μέσα από τα social media για τον κορωνοϊό, αλλά και για τη διαχείριση της πανδημίας στη χώρα.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κουράστηκα, βαρέθηκα, αηδίασα! Δύο χρόνια τώρα ακολουθώ με ευλάβεια ό,τι μου προτείνουν να κάνω οι ειδικοί. Και τα χέρια μου έπλενα σχολαστικά, και τηρούσα τις αποστάσεις -ακόμα τις τηρώ- και μάσκες φοράω -και μια και δύο και τρεις- και δεν έχω πάει πουθενά ούτε μια φορά σε μέρος που να απαγορεύεται για να μην κολλήσω ή διασπείρω τον ιό επειδή δεν έχω εμβολιαστεί» δηλώνει σε Instagram Story ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ.

«Τι δουλειές έχω ακυρώσει, τι στα γήπεδα δεν πηγαίνω… Ό,τι ακριβώς μου λένε! Για να βλέπω τι; Για να βλέπω να συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο» αναφέρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Τέλος, ο ίδιος όπως αναφέρει αποφάσισε να κυκλοφορεί χωρίς περιορισμούς από 1η Φεβρουαρίου, αφού δεν υπάρχει κανένας έλεγχος στους ανεμβολίαστους.

Σχετικά άρθρα