Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φιλοξενήθηκε στο live του SDNA.gr και μίλησε για όλους και για όλα, μοιράζοντας αφειδώς ατάκες.

Μεταξύ άλλων, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στους Γιώργο Μπαρτζώκα και Σάσα Βεζένκοφ. Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε μιλήσει με τον Μπαρτζώκα, δεν θυμάμαι ποια χρονιά, ήθελα να τον φέρω στον Παναθηναϊκό. Σε προπονητικό επίπεδο του τρέφω τεράστια εκτίμηση. Δυστυχώς έχει θέματα δικά του. Συμπλέγματα; Ανασφάλειες; Μιλάει αλαζονικά. Από την μία είναι εξαίρετος προπονητής και από την άλλη ένας μικρός άνθρωπος. Ένας άνθρωπος 1,90μ. που είναι μικρός με αυτά που λέει και κάνει. Γιατί να δημιουργεί έχθρες; Παλαιότερα η ομάδα του με 30-40 εκατ. δεν πέτυχε τίποτα επί Τσίλντρες. Τώρα με 12-15 εκατ. έχει φτάσει την ομάδα του εκεί που την έχει φτάσει. Δεν θα έπρεπε να μας βλέπει ή να λέει το αν είμαστε ανταγωνιστικοί.

Στο πώς συμπεριφέρεσαι φαίνεται ο χαρακτήρας σου. Σας ξαναλέω θα μπορούσα να είμαι με τις μπλούζες του Σλούκα σήμερα και να σας δείξω τι έγραφε ο καθένας. Δεν με νοιάζουν αυτά. Όταν με βλέπω στον καθρέφτη με βλέπω μεγαλύτερο από ό,τι είμαι, άλλοι βλέπουν τους εαυτούς τους μικρότερους.

Ο Μπαρτζώκας ξεκίνησε ως βοηθός και έγινε κορυφαίος προπονητής, είναι κρίμα αυτό που έκανε. Αν ήταν ελεύθερος, θα ήταν μια επιλογή για εμένα. Μια μέρα ο πατέρας του Παπαγιάννη είχε γράψει ποτέ μην λες ποτέ με κόκκινο φόντο. Μου έστειλε ο Γιώργος ότι δεν θα πήγαινε ποτέ στον Ολυμπιακό. Μα δεν με ενδιαφέρει, εγώ κοιτάω τη δουλειά μου. Μπορεί να είναι πάνω από όλους ο Παναθηναϊκός και να κερδίζει τους πάντες; Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο. Ο κόσμος έχει κρίση.

Είναι παικταράς ο Βεζένκοφ, προσπάθησα να τον πάρω. Ο τότε ατζέντης του μου είχε πει πως δεν ήθελε στην ίδια ομάδα και τον Βεζένκοφ και τον Μήτογλου. Είναι απίστευτος, δεν υπάρχει το τι αθλητής είναι. Ευτυχώς που δεν έχουν βάλει όρο όταν γυρίσει να πάει στον Ολυμπιακό. Λέω απλά πόσο θα ήθελα να δω τον Βεζένκοφ με πράσινα. Τα είπαμε τώρα, δεν θέλουμε αντιπαλότητες, άσε μην έχουμε τίποτα εγκεφαλικά».

Σχετικά άρθρα