Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε διαδικτυακή του συνέντευξη έδωσε απαντήσεις σε όλα τα φλέγοντα ερωτήματα στα οποία είναι το κεντρικό πρόσωπο και φυσικά αναφέρθηκε αρκετά στον Ολυμπιακό.

Μεταξύ άλλων, είπε:

Για το κόκκινο εσώρουχο στον πάγκο του Ολυμπιακού: «Ήταν λάθος, το μετανιώνω».

Για την εμπλοκή του στα θέματα της ΕΟΚ: «Ξεκίνησε η χρονιά, καμία ενασχόληση. Δεν ήθελα. Σκάει το θέμα εκλογές ΕΟΚ. Έχουμε έναν υπουργό ο οποίος είναι σαν να έχει πάρει εντολές να φτιαχτεί και εκεί παράγκα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να το πετύχει. Δεν θα το αφήσω, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου. Καμία ενέργεια για την ΕΟΚ δεν έχει βλάψει την ομάδα, αλλιώς δεν θα την έκανα».

Για τις σχέσεις με τον Σπανούλη: «Μιλάμε, βεβαίως και μιλάμε. Έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας, τα έχουμε ξαναπεί».

Για την Euroleague και τον Μπερτομέου: «Πάμε στο κομμάτι Ευρωλίγκα. Ο Μπερτομέου και η παρέα του κλέβουν. Αυτό θα αποδειχθεί σύντομα. Όπως έχει αποδειχτεί ό,τι μα ό,τι έχω πει εδώ και 10 χρόνια. Σε ό,τι έχω πει έχει αποδειχτεί ότι έλεγα αλήθεια και δίκιο είχα. Πιστεύω ότι οι αποδείξεις θα βγουν σύντομα στη δημοσιότητα. Υπάρχει ένας τύπος που κλέβει τις τσέπες μας. Ένας τύπος που έχει τον Παναθηναϊκό στη γωνία και τον γ@..ει με κάθε τρόπο. Μόλις ξεμπροστιάστηκε ο κλόουν, το πανηγύρισα. Δικαίωμά μου είναι, δεν πάει να πει ότι ασχολούμαι ξανά με τον Παναθηναϊκό».

Σχετικά άρθρα