Αιχμές για την αντιμετώπιση που είχε σύμφωνα με τον ίδιο στον Παναθηναϊκό άφησε ο Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος τόνισε ότι άλλα είχαν συμφωνηθεί και άλλα έγιναν, ενώ αποκάλυψε ότι είναι κοντά σε ομάδα του Eurocup.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Mozzart Sport»:

Για τη θητεία του στον Παναθηναϊκό: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από την αρχή. Είχαμε συμφωνήσει άλλα και συνέβη κάτι το διαφορετικό. Πέντε ημέρες πριν φτάσω στην Ελλάδα, άφησαν ελεύθερο τον Κέντρικ Πέρι. Έτσι έπαιξα σε εννέα ματς σε διάστημα ενός μήνα. Και δεν ήμουν έτοιμος. Και όταν άρχισα να βρίσκω ρυθμό, τραυματίστηκα ξανά.
Στο Κύπελλο γλίστρησα σε ένα διαφημιστικό και τραυματίστηκα στον προσαγωγό. Όμως όταν έγινα καλά και επέστρεψα στην ενεργό δράση, αποφάσισαν να συνεχίσουν με δύο άλλα πλέι μέικερ στα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος. Και έτσι έγινε…».

Για τις συζητήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα:
«Υπήρχε επαφή, αλλά, για να το πω απλά, δεν συμφωνήσαμε και δεν θα επεκταθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες. Φυσικά, εύχομαι στον Ερυθρό Αστέρα ότι καλύτερο. Βλέπω ότι με τον νέο προπονητή, τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, έχουν κάποια νέα ενέργεια».

Για το που θα συνεχίσει την καριέρα του: «Νιώθω καλά και είμαι απόλυτα έτοιμος για μια νέα πρόκληση. Υπάρχει προσφορά, ελπίζω να γίνει κάτι συγκεκριμένο αυτές τις μέρες. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τον συγκεκριμένο σύλλογο, αλλά θα πω ότι είμαι πιο κοντά που παίζει στο EuroCup. Και μου αρέσει αυτή η επιλογή γιατί οι σύλλογοι της Euroleague έχουν ήδη συμπληρώσει τα ρόστερ τους. Θέλω απλώς να παίξω και να αφήσω τους τραυματισμούς να με παρακάμψουν».

Σχετικά άρθρα