Μια ιστορία για την κόρη του Παναγιώτη Φασούλα, Μαριέλλα, μοιράστηκε on air η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, την Παρασκευή (20/5), στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο σχόλιο που είχε δεχθεί η μικρή τότε Μαριέλλα, σε ένα παιδικό πάρτι που είχε πάει, από τον ανιματέρ, για το ύψος της.

Αναφερόμενη στην ιστορία η παρουσιάστρια αρχικά είπε: «Υπάρχει μια ιστορία για την κόρη σου. Είχε πάει, λέει, σε ένα παιδικό πάρτι και είχαν εκεί έναν ανιματέρ που έπαιζε με τα παιδιά. Τότε, ο ανιματέρ λέει «θέλω να έρθει ένα παιδάκι εδώ». Πήγε λοιπόν η Μαριέλλα και ο ανιματέρ διευκρίνισε στη συνέχεια ότι θέλει ένα παιδάκι ηλικίας έξι ετών. Μα λέει η Μαριέλλα «έξι χρονών είμαι». Και ο ανιματέρ ρώτησε «μα πως είσαι έξι χρονών, αφού μοιάζεις με δέκα. Τι είσαι, η κόρη του Φασούλα;» Και η Μαριέλλα απάντησε ναι».

Τότε, ο Παναγιώτης Φασούλας επιβεβαίωσε το περιστατικό, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που μπορεί να περάσουν τα ψηλά παιδιά, καθώς τους συμπεριφέρονται σαν να είναι πιο μεγάλα, παρά την νεαρή τους ηλικία.

«Αυτό νομίζω ότι έχει γίνει» τόνισε ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και πρόσθεσε: «Αναγκάζονται αυτά τα παιδιά και αποδίδουν μια σοβαρότητα από πιο μικρά, το οποίο δεν είναι και πολύ καλό».

Σχετικά άρθρα