Ο Παναθηναϊκός υπέστη την 5η φετινή του ήττα στην Euroelague, αυτή τη φορά από την Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ με 91-89, η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν είναι η καλύτερη δυνατή, ωστόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχίζει να στηρίζει τον Ντέγιαν Ράντονιτς, για τον οποίο πολλά ακούγονται και γράφονται.

«Προφανώς και δεν παίξαμε καλά. Προφανώς και δεν θα έπρεπε να κυνηγάμε 20 πόντους από το πρώτο 10λεπτο. Προφανώς και ακόμα δεν έχουν βρεθεί οι αυτοματισμοί. Προφανώς και θα έπρεπε να παίζουμε καλύτερα ήδη. Αυτό όμως δηλαδή τι κάνει; Κάνει τα πράγματα να είναι ότι δεν πρέπει να κερδίζουμε εμείς αν δεν παίξουμε στο 100%; Δεν πρέπει ο Παναθηναϊκός να μπορεί να προχωράει αν δεν έχει 40 και 50 εκατομμύρια μπάτζετ; Δεν πρέπει να προχωράει ο Παναθηναϊκός αν δεν έχει τον καλύτερο προπονητή και το καλύτερο ρόστερ του κόσμου; Δεν το καταλαβαίνω αυτό.

Στο μηδέν φτάσαμε πέρυσι και πρόπερσι, προσπαθούμε να ξαναχτίσουμε. Μια ομάδα πώς χτίζεται; Χτίζεται μέσα από υπομονή και μέσα από νίκες. Αν, λοιπόν, σε κλέβουν και δεν μπορείς να έχεις την ψυχολογία μιας νίκης, ακόμα παίζοντας και άσχημα ή χτίζοντας, τότε τι; Να κοιτάμε τα δικά μας… Προφανώς και η ομάδα θέλει βελτίωση, προφανώς και θέλει χτίσιμο. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Και κάτι ακόμα. Ο προπονητής μας δηλαδή ήταν καλός για να πάρει το πρωτάθλημα Γιουγκοσλαβίας πέρυσι. Τώρα δεν κάνει… Γιατί μέσα σε 1,5 μήνα δεν έχει καταφέρει χωρίς προετοιμασία κιόλας, να φτιάξει ομάδα που να κερδίζει τα πάντα. Επίσης, Λάσο… Μα προφανώς είναι τεράστιος προπονητής. Αλλά να ρωτήσω κάτι; Έχει δοκιμαστεί ποτέ σε μπάτζετ κάτω των 30-40-50 εκατομμυρίων που έχει η Ρεάλ; Δεν ξέρω… Πώς βγάζετε τα συμπεράσματα ότι είναι η καλύτερη επιλογή για τον Παναθηναϊκό; Για εμένα δεν είναι η καλύτερη επιλογή για τον Παναθηναϊκό. Για εμένα είναι ο Ράντονιτς η καλύτερη επιλογή» έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΚΑΕ.

Σχετικά άρθρα