Ο Δημήτρης Ιτούδης αποκάλυψε ότι η ΤΣΣΚΑ προσέγγισε τον Μιλουτίνοφ σε μια περίοδο κατά την οποία ο ίδιος ο Σέρβος σέντερ επιθυμούσε να φύγει από τον Ολυμπιακό, ενώ σχολίασε και τη συμμετοχή της αναπτυξιακής ομάδας των Πειραιωτών στην Α2.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας προπονητής της ρωσικής ομάδας:

«Πολύ ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός, πολλές φιλοδοξίες και μεγάλο ρόστερ. Έχει ενδελεχή έλεγχο στην αγορά για να πλαισιωθεί με αθλητές και από όσο ξέρω ακόμη ψάχνουν.

Δεν με εξέπληξε η επιστροφή του Πιτίνο και είναι κόσμημα να ηγείται της Εθνικής αλλά και των «πρασίνων». Εγώ δεν τον ήξερα και ο ίδιος έσπευσε να μου μιλήσει και να με συμβουλευθεί. Είναι κόσμημα.

Για τον Μήτογλου:
«Έχει ακόμη πολλά να δώσει, αλλά κάνει τρομερή προσπάθεια. Εξελίσσεται καθημερινά και μπορεί να βοηθήσει τόσο στο 4 όσο και πιο έξω.

Για τον Ολυμπιακό: «Δεν με αιφνιδιάζει πλέον τίποτα, ούτε ο υποβιβασμός στην Α2. Αλλά για να πάρουν αυτήν την απόφαση κάτι υπάρχει από πίσω. Είναι έξυπνοι άνθρωποι και σοβαροί που παίρνουν σοβαρές αποφάσεις.

Ο Γιώργος (σ.σ Μπαρτζώκας) είναι φίλος και εξαίρετος άνθρωπος και προπονητής. Δεν ξέρω αν θα προλάβει ο Ολυμπιακός να μπει οχτάδα αλλά είναι όλα εφικτά.

Για τον Μιλουτίνοφ: «Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι αθλητής που είχαμε προσεγγίσει γιατί ήθελε να φύγει από τον Ολυμπιακό. Ο Νίκολα είναι ένας σέντερ από τους ελάχιστους. Έχουν ενδιαφερθεί και άλλες ομάδες καθώς τελειώνει το συμβόλαιό του. Όλα είναι ανοιχτά».

Σχετικά άρθρα