Λίγο μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού του αγώνα ΑΕΚ – Ολυμπιακός, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ προχώρησε σε καταγγελία για επίθεση οπαδών της Ένωσης στο ημίχρονο και στο φινάλε.

Λίγο αργότερα, ήρθε οι «κιτρινόμαυροι» σχολίασαν το γεγονός με την ένταση που επικράτησε στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, με θέση που μοιράστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου.

«Υπήρξαν δημοσιεύματα για καταγγελία του Ολυμπιακού περί επίθεσης οπαδών της ΑΕΚ στη φυσούνα, στο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα. Με τη σειρά μας καταγγέλλουμε ότι κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα με πρακτικές παρελθόντων ετών, που παραπέμπουν σε γεγονότα που λαμβάνουν χώρα “στο δικό τους γήπεδο”.

Ψέματα και αδιανόητα όσα γράφτηκαν και καταγγέλθηκαν. Υπήρξε ένταση; Ναι… Και υπήρξε ένταση πολύ πριν από τον αγώνα και σε όλο τον αγώνα, με αποκλειστική ευθύνη αθλητή του αντιπάλου μας, ο οποίος με χειρονομίες και ύβρεις προκαλούσε τους οπαδούς μας και όχι μόνο, με την συμπεριφορά του. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε με ονόματα και με στοιχεία» αναφέρει η ΚΑΕ ΑΕΚ, η οποία δεν αναφέρει το όνομα του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, αλλά είναι προφανές πως σε αυτό εστιάζει τη θέση της.

Σχετικά άρθρα