Σε μία αποκάλυψη βόμβα προχωρά το Sportime.gr, καθώς αποκαλύπτει ότι οι νεαροί αθλητές των πανελληνίων πρωταθλημάτων κινδυνεύουν να χάσουν τα μόρια για τις πανελλήνιες εξετάσεις, όσο υπάρχει διοίκηση πρωτοδικείου στην ΕΟΚ!

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως πρέπει να γίνει τροποποίηση στην προκήρυξη προκειμένου να είναι εφικτή η διεξαγωγή τους. Με βάση ωστόσο το νόμο για την περίοδο 2020- 2021 δεν μπορεί να κάνει τροποποίηση στην προκήρυξη καμία προσωρινή διοίκηση. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν γίνουν εκλογές στις 30 Μαΐου τότε τα πανελλήνια πρωταθλήματα Παίδων και εφήβων είναι σε αμφιβολία. Για τη διοίκηση πρωτοδικείου δεν έχει απολύτως κανένα δικαίωμα, με βάση το νόμο, να τροποποιήσει την προκήρυξη.

Αυτό σημαίνει ότι για να μπορέσει να τροποποιηθεί προκήρυξη, να προσαρμοστούν τα πρωταθλήματα στα δεδομένα που επικρατούν και τελικά να διεξαχθούν, πρέπει η ΕOΚ να έχει μόνιμη διοίκηση και όχι προσωρινή όπως τώρα. Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα καθώς αγγίζει νεαρούς αθλητές, οι οποίοι πλέον κινδυνεύουν να χάσουν τη μοριοδότηση μέσα από τα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Σχετικά άρθρα