Ο Λίαμ Αϊρλαντ είναι το φρέσκο πρόσωπο της καινούριας τηλεοπτικής σεζόν. Αν και στην Αγγλία έχει ήδη κάνει κάποιες δουλειές, στην Ελλάδα παίρνει το βάπτισμα του πυρός κατευθείαν σε πρωταγωνιστικό ρόλο και σε καθημερινή σειρά.

Από την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου μάς δίνει καθημερινό ραντεβού από τη «Γη της Ελιάς» του MΕGA. Και ενώ έχουμε ήδη πάρει μια γεύση του ρόλου του, του Στέφανου Καρπενάρου, ήρθε η ώρα να πάρουμε μια γεύση και από τον… μπασκετμπολίστα νεαρό ηθοποιό, ο οποίος έχει δηλώσει πως:

«Από παιδί έπαιζα μπάσκετ. Αυτό ήταν το όνειρό μου, να γίνω ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες. Όταν όμως ήμουν στο Λύκειο -πήγαινα τότε στο ISA, το Διεθνές Σχολείο της Αθήνας- δοκίμασα ένα μάθημα υποκριτικής με δάσκαλο τον Αντονι Μπερκ. Από εκείνη τη στιγμή δεν ήθελα να κάνω τίποτε άλλο.

Αλώστε από πολύ μικρός μού άρεσε πολύ να βλέπω ταινίες, ακόμα και αν δεν ήταν της ηλικίας μου. Θυμάμαι πως όταν ήμουν 12 χρονών είχα διαβάσει κάπου για τις 200 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών. Κάθισα και τις είδα όλες σε διάστημα 1,5 χρόνου.

Οι αγαπημένες μου ταινίες είναι πάρα πολλές, αλλά θα σου πω το “Κάπτεν Φαντάστικ” με τον Βίγκο Μόρτενσεν, ο οποίος είναι εξαιρετικός ηθοποιός. Αυτή η ταινία προσπαθεί να σου εξηγήσει τη σημασία τού να έχεις τη φύση στη ζωή σου, αλλά ταυτόχρονα και την κοινωνία. Πρέπει να είναι μία σχέση 50-50. Με εκφράζει γιατί κι εγώ, όταν ήμουν παιδί, για περίπου δύο χρόνια έμενα στην Κρυόπετρα, στη νότια Κρήτη, σε ένα μέρος μέσα στη φύση, στη μέση του πουθενά, και έπρεπε να περπατήσεις πολλή ώρα για να βρεις ένα σούπερ μάρκετ».

Σχετικά άρθρα