Ο Βαγγέλης Λιόλιος, σε τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους των ΜΜΕ το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Σεπτεμβρίου, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν θα αναφερθεί σε κανένα θέμα που άπτεται της επόμενης μέρας στην Ομοσπονδία, σχολίασε πως «η μακρά εκλογική διαδικασία κούρασε τους πάντες, όχι μόνο τους υποψήφιους και τους φιλάθλους αλλά το ίδιο το μπάσκετ».

Επίσης, ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ χαρακτήρισε τη διοίκηση Πρωτοδικείου ως το «χειρότερο κομμάτι» της διαδικασίας και πρόσθεσε:

«Η προεκλογική περίοδος άφησε κηλίδες, λεκέδες σε όλους μας. Δίχασε αρκετά γιατί βρέθηκαν αντίπαλοι παίκτες, παράγοντες, προπονητές, δημοσιογράφοι ενώ θα έπρεπε όλοι να είναι στην ίδια ομάδα», είπε και πρόσθεσε: «Δέχθηκα πολύ πίεση και λάσπη. Διάβασα και άκουσα ψεύδη για το πρόσωπό μου αλλά δεν απάντησα σε τίποτα και σε κανέναν», παραδέχθηκε και κατέληξε λέγοντας:

«Η Ομοσπονδία του μπάσκετ είναι η μεγαλύτερη στη χώρα και δεν είναι… εύκολη στη διαχείρισή της, αλλά για αυτό την αναλάβαμε. Από τους δημοσιογράφους θέλω την κριτική τους, να είναι αυστηροί μαζί μου όχι όμως με το μπάσκετ το οποίο δεν πρέπει να το πυροβολούμε στα πόδια».

Σχετικά άρθρα