Με δήλωσή του ο Βαγγέλης Λιόλιος επιτέθηκε κατά της προσωρινής Διοίκησης της ΕΟΚ επειδή δεν κατατέθηκε αίτημα στον ΔΣΑ για να υπάρχει η δυνατότητα εκλογών μέσω ψηφιακής κάλπης, κατηγορώντας την ότι δεν θέλει να γίνουν εκλογές.

Με την καταληκτική ημερομηνία για αίτηση των προσωρινών διοικήσεων των Ομοσπονδιών για ορισμό Εφορευτικής Επιτροπής από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για αρχαιρεσίες με ψηφιακή κάλπη «Ζευς» να είναι την Πέμπτη (6/5) και την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ να μην καταθέτει το σχετικό αίτημα, ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΟΚ ξέσπασε.

Στην ανακοίνωσή του λοιπόν, ο Βαγγέλης Λιόλιος αναφέρει ότι ούτε το σχετικό αίτημα κατατέθηκε, αλλά ούτε και ζητήθηκε υγειονομικό πρωτόκολλο για τις εκλογές που έχουν οριστεί να γίνουν σε γνωστό αθηναϊκό ξενοδοχείο με φυσική παρουσία στις 30 Μαΐου. Για αυτό τον λόγο κατηγορεί ανοιχτά την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ ότι δεν επιθυμεί να γίνουν εκλογές, αφού – όπως αναφέρει κάποια σε κάποιο σημείο – «γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιτραπεί η συνάθροιση 600 ατόμων σε οποιοδήποτε κλειστό χώρο».

«Γι’ αυτό, λοιπόν, όχι απλά ενημερώνω αλλά και καλώ όλες τις ομάδες να πάρουν θέση σε αυτό τον εξευτελισμό του αθλήματος και να παρέμβουν ενεργά έτσι ώστε να προφυλάξουν το άθλημα από τέτοιου είδους παραβατικές συμπεριφορές. Ένα είναι σίγουρο. Ότι και να κάνουν, όσο κι αν καθυστερήσουν, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω» καταλήγει ο Βαγγέλης Λιόλιος.

Σχετικά άρθρα