Στον στο «Άμεσο Ριπλέι» του EOK Web Radio φιλοξενήθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, σχολίασε το περιστατικό που τον ενόχλησε περισσότερο κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος γκαρντ αναφέρθηκε στα όσα έγιναν μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό, τονίζοντας ότι θεωρεί απαράδεκτο και αντιεπαγγελματικό τον τρόπο με τον οποίο μίλησε ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά, Άρης Λυκογιάννης, στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Οι παίκτες έχουμε μεγάλη ευθύνη, όπως θεωρώ ότι και ο προπονητής έχει μεγάλη ευθύνη. Έτσι είναι η ζωή και το μπάσκετ. Το θέμα είναι ν’ αποτυγχάνουμε όλοι μαζί, γιατί αυτό που δε μ’ άρεσε καθόλου στον ΠΑΟΚ και δεν το ’χω ξαναζήσει ποτέ στην καριέρα μου είναι το να βλέπω έναν προπονητή ξαφνικά να κοιτάζει μόνο πώς να καλύψει το άτομό του. Μετά το ματς με την ΑΕΚ, είδα δηλώσεις του, με τις οποίες έριξε ευθύνες μόνος στους παίκτες. Εγώ τα θεωρώ αυτά απαράδεκτα και αντιεπαγγελματικά, αλλά αφού τελείωσε η συνεργασία μας, όλα καλά, ηρεμήσαμε εμείς, ηρέμησε κι αυτός. Ο καθένας να πάρει το δρόμο του» είπε χαρακτηριστικά ο Μάντζαρης..

Για τη φετινή σεζόν του ΠΑΟΚ, παραδέχθηκε ότι: «Σίγουρα ήταν αποτυχημένη. Η 6η θέση ήταν ο φετινός μας στόχος. Δυστυχώς, φέτος έπαιξαν πολλοί παράγοντες ρόλο. Κομβικό θέμα για ‘μας ήταν ότι πέρα απ’ όλα τα κακά που είχαμε με τραυματισμούς, κακές εμφανίσεις και τα λοιπά, ήταν και ο παράγοντας τύχη γιατί χάσαμε τουλάχιστον 7-8 ματς στον πόντο. Ένα – δύο ματς να είχαμε πάρει διαφορά, θα είχαμε καταφέρει να βγούμε στην 6άδα που ήταν ο στόχος».

Για το αν αποκόμισε εμπειρίες απ’ τη φετινή χρονιά: «Εγώ φέτος απέκτησα πολλές εμπειρίες. Αυτά που έζησα στο ΠΑΟΚ το τελευταίο δίμηνο ήταν πραγματικά εμπειρίες ζωής. Και οι αντιμετωπίσεις που είχαμε ήταν πραγματικά πρωτόγνωρες. Είναι αυτό που λένε, όσο ζεις μαθαίνεις».

Σχετικά άρθρα