Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα έκανε έναν μίνι απολογισμό της σεζόν, λέγοντας τα εξής:

«Συγχαρητήρια στην Καρδίτσα. Ήταν πολύ ωραία η εκδήλωση για τον αθλητισμό. Έχω δουλέψει τρία χρόνια στην Θεσσαλία και χαίρομαι πάρα πολύ όταν υπάρχει εκπρόσωπος του Θεσσαλικού μπάσκετ. Το γήπεδο είναι καινούργιο. Η προσπάθεια της ομάδας αξίζει συγχαρητηρίων. Εύχομαι καλή τύχη για ότι έχουν θέσει ως στόχο.

Εμείς, για να είμαι ειλικρινής, αντιμετωπίσαμε σοβαρό πρόβλημα κινήτρου από κάποιους παίκτες μας, οι οποίοι προερχόμενοι από κάποια δύσκολα παιχνίδια και έχοντας στη συνέχεια μπροστά σας άλλα δύσκολα, αντιμετώπισαν το παιχνίδι με μια διάθεση διεκπεραίωσης.

Και αυτό, όσο εμείς οι προπονητές κι αν καταλαβαίνουμε πως είναι πολλά τα παιχνίδια, όσο κι αν καταλαβαίνουμε πως η πίεση είναι μεγάλη, ειδικά αυτές τις μέρες που είναι και μακριά από τις οικογένειές τους, πάντα έχουμε έναν λόγο να παραπονιόμαστε. Εν πάση περίπτωση το να κερδίσουμε και να παραμείνουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα, είναι σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος ώστε να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Σχετικά άρθρα