Μήνυμα στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά απευθύνει, μέσω ανάρτησής του στο facebook, ο Νίκος Μπουντούρης μετά την νέα άρνηση της Πολιτείας να επιτρέψει στις ερασιτεχνικές ομάδες να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Αναλυτικά:

«ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΥΡΩΤΑ;

Κύριε Αυγενάκη, κύριε Μαυρωτά, πιστεύω ότι το Υφυπουργείο Αθλητισμού θα έπρεπε να ανήκει στο Υπουργείο Υγείας και όχι σε αυτό του Πολιτισμού. Ο αθλητισμός είναι υγεία. Τι θα γίνει λοιπόν με την υγεία των αθλητών, των παιδιών μας;

Οι άνθρωποι του αθλητισμού ξέρουν να πειθαρχούν, έχουν υπομονή και αντοχές. Είναι άνθρωποι του προγράμματος. Υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα; Κάποιο πλάνο με συγκεκριμένα δεδομένα;

Διαβάζουμε για μια πρόταση από κάποιο φορέα, για επανέναρξη και μετά διαβάζουμε ότι η πρόταση απορρίφθηκε. Από ποιον, γιατί και τι θα γίνει δεν μαθαίνουμε ποτέ. Αυτή την στιγμή όλοι στον ερασιτεχνικό αθλητισμό περιμένουμε από εσάς να μας καθοδηγήσετε, να μας εμπνεύσετε και να κατακτήσουμε έναν στόχο. Όσο δύσκολος και να είναι αυτός. Εμείς οι άνθρωποι του αθλητισμού ξέρουμε να αγωνιζόμαστε για να τον πετύχουμε.

Θυμάστε κύριε Μαυρωτά;

Εσείς ως αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, με την αθλητική σας στάση εμπνεύσατε χιλιάδες κόσμου. Από εσάς περιμένουμε πάλι για να κερδίσουμε τον αγώνα».

Σχετικά άρθρα