Η επικείμενη επανεκκίνηση στο μπάσκετ να μην εστιάζεται αποκλειστικά στα πρωταθλήματα της Α2 και της Α1 γυναικών, αλλά να δοθεί το πράσινο φως και για τις άλλες εθνικές κατηγορίες, τονίζει ο υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ Άγγελος Παπανικολάου.

Όπως τονίζει, μεταξύ άλλων, πρέπει ν’ αφαιρεθούν τα λουκέτα απ’ όλα τα γήπεδα και να καταργηθεί το κόστος χρήσης στα δημοτικά κλειστά γυμναστήρια και τα γήπεδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άγγελου Παπανικολάου:

«Η επανεκκίνηση του Μπάσκετ δεν πρέπει εστιάζεται μόνο στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων της Α2 Ανδρών και της Α1 γυναικών. Πρέπει να εστιαστεί από πλευράς Γ.Γ.Α. στο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο ανοίγματος όλων των πρωταθλημάτων, εθνικών και τοπικών, υπό τις προϋποθέσεις που έχω θέσει και συγκεκριμένα, την οικονομική ενίσχυση και τη δημιουργία – λειτουργία της αθλητικής πλατφόρμας “Sport.testing”.

Επί προσθέτως, θεωρώ αναγκαίο και επιτακτικό να καταργηθεί το κόστος χρήσης στα δημοτικά κλειστά γυμναστήρια και στα γήπεδα, που η ευθύνη ανήκει στην Γ.Γ.Α, η οποία οφείλει και πρέπει να αφαιρέσει τα λουκέτα απ’ όλα τα γήπεδα και να διασφαλίσει όλες τις προϋποθέσεις, προκειμένου να επανέλθει τάχιστα η αθλητική ζωή».

Σχετικά άρθρα