Ο Άι Βασίλης του ελληνικού μπάσκετ επισκέφτηκε και φέτος το Χριστοδούλειο Ίδρυμα για να μοιράσει τα δώρα στα κορίτσια τα οποία φιλοξενεί!
Ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ ήταν συνεπείς στο καθιερωμένο ραντεβού τους με το συγκεκριμένο Ίδρυμα, που προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην ελληνική κοινωνία εδώ και πολλά χρόνια.
Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητη μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας ο εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Πανταζόπουλος και ο κ. Παναγιώτης Βασιλόπουλος του Περιστερίου εκ μέρους του ΠΣΑΚ επισκέφτηκαν σήμερα Τρίτη (15/12, 12:00) τον προαύλιο χώρο του Ιδρύματος και παρέδωσαν στον πρόεδρο του κ. Γιώργο Χριστοφοράκη τα δώρα για τα κορίτσια, αλλά κυρίως εξέφρασαν την στήριξή τους στο κοινωνικό έργο που επιτελεί το Χριστοδούλειο Ίδρυμα.