Τον προβληματισμό των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την απόδοση των νέων παικτών της ομάδας αποκάλυψε ο ρεπόρτερ Νίκος Ζέρβας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
«Ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει καθόλου πράγματα από τους καινούργιους παίκτες του. Ο Μπολομπόι είναι ένα ακόμη ερωτηματικό. Έχει κάτσει πολύς κόσμος στον Κάνααν, και ορθώς γιατί είναι το βασικό 2άρι του Ολυμπιακού και δεν έχει τελειώσει ακόμη ούτε ένα παιχνίδι. Αυτό είναι στοιχείο προβληματισμού. Αυτός φταίει, και η διαχείριση μπορεί να φταίει, αλλά το γεγονός ότι το βασικό σου 2άρι δεν έχει τελειώσει στην πεντάδα ούτε ένα ματς της Euroleague, δείχνει ότι ξεκάθαρα υπάρχει πρόβλημα.
Και ο Μπολομπόι είναι ένας ψηλός που κοστίζει κοντά στο 1 εκατ. δολάρια στον Ολυμπιακό. Ο Μπλακ που είναι ο τρίτος σέντερ, κάποιες φορές παίζει πολύ καλύτερα. Και αυτό είναι ένα στοιχείο που προβληματίζει» είπε.