Ένα άκρως ιντριγκαδόρικο σενάριο έχει αρχίσει να εμφανίζεται εδώ και μερικές ώρες που θέλει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να… καλοβλέπει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Κώστα Σλούκα!

Όπως υποστηρίζου με δημοσίευμά τους τα nea.gr, το σενάριο αυτό λέει ότι ο Σέρβος προπονητής… ορέγεται τον Κώστα Σλούκα. Τον παίκτη με τον οποίο «κούμπωσε» περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στην κοινή τους παρουσία στην Κωνσταντινούπολη. Που παρέα έφτασαν τη Φενέρμπαχτσέ έως την κορυφή της Ευρώπης. Για όσους δεν έχουν κοντή μνήμη, ο Σλούκας το καλοκαίρι του 2020 και πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό, περίμενε να ακούσει την απόφαση του Ζοτς. Για το αν θα μείνει ή θα φύγει από την Πόλη. Όταν έφυγε ο Σέρβος, πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής και ο «Σλούκι Λουκ».

Μπορεί, άραγε, ένα τέτοιο σενάριο να έχει βάση; Μπορεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αποτελέσει… απειλή για τον Ολυμπιακό και να «σοκάρει» την Ευρώπη με μια μεταγραφή όπως αυτή του Σλούκα στην Παρτιζάν;

Φαντάζει απίθανο. Δεν είμαστε στο 2015. Δεν είναι ο Σλούκας ελεύθερος. Δεν θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό μόλις λίγο καιρό μετά την επιστροφή του. Δεν θέλει να πάει σε μια ομάδα που θα του στερεί τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης, όπως είναι η Euroleague.

Και πάνω απ’ όλα; Δεν έχει σκοπό να αφήσει τον ηγετικό ρόλο που έχει πλέον στον Ολυμπιακό μονάχα για τα… μάτια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Σχετικά άρθρα