Ο εντοπισμός πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού στις ομάδες της Volleyleague έχει σημάνει συναγερμό στους υπεύθυνους του πρωταθλήματος και πλέον εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρξει διακοπή της αγωνιστικής δράσης για 10-15 ημέρες.

Σήμερα έγινε γνωστό πως αναβλήθηκε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Μίλωνα λόγω των πολλών κρουσμάτων Covid-19 στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» που ενεργοποίησαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα έχοντας προηγουμένως ανακοινώσει εφτά κρούσματα, πέντε παίκτες και δύο μέλη του προπονητικού επιτελείου.

Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο διάστημα η Κηφισιά, ο Φίλιππος Βέροιας και ο Φοίνικας Σύρου είχαν χτυπηθεί από τον κορωνοϊό και μετά και τις σημερινές εξελίξεις η κατάσταση έχει προκαλέσει αναστάτωση στην ΕΣΑΠ, αλλά και στις τάξεις των αθλητών.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τα σενάρια που έχουν διαρρεύσει ότι αναμένεται αύξηση των κρουσμάτων και παράταση του lockdown δείχνουν να «φρενάρουν» ακόμα περισσότερο το χώρο του μπάσκετ, που περιμένει διακαώς την επανεκκίνηση. Ωστόσο, κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο, να δοθεί το πράσινο φως από τους λοιμωξιολόγους για επανέναρξη των μικρών κατηγοριών και άπαντες πλέον περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις.

Σχετικά άρθρα