Ο Γιώργος Παπαγιάννης έδωσε το σύνθημα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (5/12, 19:15, ΕΡΤ3) για την 8η αγωνιστική της Basket League, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει την νίκη.

Ο αρχηγός των «πράσινων» μίλησε στην ιστοσελίδα «Basketnews.com» και ήταν ξεκάθαρος: «Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Δεν έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Θέλουμε να πάμε και να πάρουμε την νίκη πάση θυσία.

Δεν ξεκινήσαμε καλά την σεζόν, αλλά πλέον τρέχουμε σερί τριών νικών. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Κάνουμε λάθη, αλλά τα έχουμε περιορίσει. Έχουμε καλή χημεία. Όσο προχωράει η σεζόν και έχουμε χρόνο να δουλέψουμε θα είμαστε ακόμα καλύτεροι.

Πιστεύω ότι τον Δεκέμβριο θα έχουμε περισσότερο χρόνο για να χτίσουμε την χημεία μας. Αυτή τη στιγμή όλοι ψάχνουν τον ρόλο τους, έχουμε παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, που μπορούν να παίξουν άμυνα, αλλά και παιδιά που μπορούν να κάνουν και τα δύο, οπότε πρέπει απλώς να καταλάβουμε τι μπορεί να φέρει ο καθένας στο παιχνίδι».

Αναφορικά με τη δική του αγωνιστική άνοδο τον τελευταίο καιρό είπε: «Ήμουν εκτός για 2.5 μήνες. Ήταν δύσκολο να πάω στο EuroBasket, να επιστρέψω και να ενταχθώ στην ομάδα χωρίς προπόνηση. Είναι η πιο δύσκολη διοργάνωση στην Ευρώπη. Τώρα όμως νιώθω καλά το σώμα μου και προσπαθώ να επιστρέψω στο επίπεδο που βρισκόμουν. Έχω καλύτερη φυσική κατάσταση».

Σχετικά άρθρα