Ο Θοδωρής Παπαλουκάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χιούστον Το Λύσαμε» του ΑΝΤ1 και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι όταν σταμάτησε το μπάσκετ έπεσε σε κατάθλιψη.

Ένα απόσπασμα απ’ όσα είπε:

«Πέρασα κατάθλιψη. Είναι φυσιολογικό. Πρέπει να σκοτώσεις τον παίκτη μέσα σου. Είναι Ένα-δύο χρόνια δεν έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα. Ξαφνικά δεν έχεις πρόγραμμα. Για δύο χρόνια έκανα πράγματα που στερήθηκα, έπινα καφέδες, έβγαινα και ένα πρωί λες “ok, αυτή η ζωή τελείωσε και πρέπει να συνεχίσω”».

Γιατί δεν έγινε προπονητής:
«Είναι μια εργασία πλήρους απασχόλησης και δεν μπορώ να την κάνω.

Θέλω να κάνω διαφορετικά πράγματα. Εκεί ακολουθώ το πρόγραμμα κάποιου άλλου, τώρα το ορίζω εγώ» είπε ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος το καλοκαίρι του 2013 ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Θυμίζουμε ότι στις 12 Δεκεμβρίου 2013, η Ευρωλίγκα τον βράβευσε ως «Θρύλο της διοργάνωσης», ενώ βραβεύτηκε και από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την προσφορά του στο σύλλογο.

Στις 12 Αυγούστου 2020, ανακοινώθηκε από την Ευρωλίγκα ότι αποτελεί μέλος της κορυφαίας δεκάδας (ομάδας) του Ολυμπιακού στη δεκαετία 2010-2020, όντας όγδοος σε ψήφους του κοινού με ποσοστό 55.87%.

Σχετικά άρθρα