Ο Νίκος Παππάς βγήκε ζωντανά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και απάντησε πρώτη φορά στο άγριο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα μετά τις δηλώσεις του.

«Δεν είναι ο σκοπός μου να ξεκατινιαστώ με τον Γιώργο Λιάγκα. Άλλος είναι ο σκοπός μου, για άλλο λόγο έκανα αυτή την τοποθέτηση για να το αποσαφηνίσω. Μπορεί ο κόσμος να μην είναι τόσο εύστροφος ή οξυδερκείς για να καταλάβει αυτό που είπα. Αυτό που ήθελα να πω και παραδόξως, το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι το Πρωινό είναι μια εκπομπή που έχει τύχει καμιά φορά να έχω κάνει δηλώσεις.

Για αυτό ένιωσα πιο οικεία να τον αναφέρω. Απευθυνόμουν σε όλες τις εκπομπές που επιλέγουν να τοποθετούνται για το αν ο Κασσελάκης έφαγε τυρόπιτα κουρού ή σφολιάτα. Ο Κασσελάκης είναι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Παππάς.

Λιάγκας σε Παππά: «Ντροπή σας, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικός όταν με ξαναπιάσετε στο στόμα σας»

«Λες και έχω ανάγκη να τσακωθώ εγώ με τον Λιάγκα. Επειδή άκουσα το ξέσπασμά του, ομολογώ πως μου πήρε λίγη ώρα να σταματήσω τα γέλια. Έτσι και αλλιώς με τον Γιώργο, έχουμε και τα ίδια στέκια οπότε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε μια πολιτισμένη κουβέντα από κοντά.

Αν θέλει ας υψώσει πάλι τη φωνή του, να δω κάτι. Παρ’ όλα αυτά δεν έχω κάτι προσωπικό. Μίλησε για μηνύσεις; Είναι μια καλή ευκαιρία να μηνύσει ο ίδιος τον εαυτό του τότε που κορόιδευε την κοπελίτσα που είχαν κακοποιήσει στο Αριστοτέλειο. Ας αφήσει τις απειλές σε μένα γιατί είναι άλλη πίστα αυτή» συμπλήρωσε ο παλαίμαχος πλέον μπασκετμπολίστας για τον γνωστό παρουσιαστή.

Σχετικά άρθρα