Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο «Sportklub», ο Ζάρκο Πάσπαλι κλήθηκε να απαντήσει σε αρκετά ερωτήματα, με την συζήτηση να επικεντρώνεται στους απόντες της Εθνικής Σερβίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σπουδαίου Μαυροβούνιου:

«Δεν θέλουν να παίξουν και προφανώς έχουν τους λόγους του. Τι μπορώ να πω γι’ αυτό; Τίποτα! Δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος που προβληματίζεται πάντως γι’ αυτές τους τις επιλογές, πίστευα πως μπορεί η ομάδα μας να διακριθεί στο τουρνουά και να εξασφαλίσει τη θέση της για το Ολυμπιακό τουρνουά στους Αγώνες του 2024. Δεν λέω ότι τώρα δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά θα είναι σίγουρα πιο δύσκολο».

«Yπάρχει στο μυαλό κάποιων πως οι Σέρβοι κυριαρχούν στο μπάσκετ. Αυτό πλέον είναι μία… παραίσθηση, οι εποχές έχουν αλλάξει δραστικά και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και συνεισφορά όλων για να διατηρήσουμε την παράδοσή μας. Πάντα υπάρχουν απουσίες, αλλά πλέον κάποιοι παίρνουν αβίαστα και πολύ εύκολα την απόφαση να μην αγωνιστούν. Θα πρέπει να το αποδεχτούμε όλοι, αφού η εποχή που ο Ντίβατς, ο Κούκοτς και ο Ράτζα έδιναν τα πάντα για την ομάδα και έκαναν ό,τι θυσία χρειαζόταν έχει περάσει»

Σχετικά άρθρα