Ο Ρικ Πιτίνο δήλωσε, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό των ΗΠΑ, πως σε ένα από τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ένας οπαδός κρατούσε… χειροβομβίδα, με την οποία απείλησε -όπως ισχυρίζεται- τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος αποχώρησε στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

«Όλες οι αντιπαλότητες που αναφέρθηκαν, ακόμη και το Ντουκ-Καρολάινα, είναι αγώνες εκκλησίας αν κάποιος τα συγκρίνει με ένα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Πρώτα απ’ όλα, ο πάγκος σου είναι προφυλαγμένος από υλικό που δεν σπάει, σαν αυτό που βάζουν στα γήπεδα του χόκεϊ. Γύρω από τον αγωνιστικό χώρο υπάρχει και προστατευτικό δίχτυ. Οι χούλιγκανς δεν μπορούν να πετάξουν πράγματα. Στο γήπεδο κάθονται σε συγκεκριμένα σημεία και στο γήπεδο του Ολυμπιακού και στο γήπεδο του Παναθηναϊκού» είπε αρχικά ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Φέτος, ο ιδιοκτήτης μας έπρεπε να φύγει στο ημίχρονο, επειδή ένας τύπος τον απείλησε κρατώντας μία χειροβομβίδα. Αναγκάστηκε να φύγει στο ημίχρονο. Υπάρχει αρκετή αστυνομία στο γήπεδο. Δεν μιλάμε για αγώνα ανάμεσα σε Τούρκους και Έλληνες, μιλάμε για αγώνα μεταξύ ελληνικών ομάδων. Οι Ολυμπιακοί, ευτυχώς, για κάποιο λόγο με εκτιμούσαν. Σε κάποιους άλλους της ομάδας μας, δεν έλεγαν ούτε γεια. Ίσως επειδή ήμουν ταυτόχρονα και προπονητής της εθνικής τους ομάδας».

Σχετικά άρθρα