Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Μαύρος, και ο προπονητής της Ανάληψης Βόλου, Στέφανος Τύμπας, σε διαδικτυακή εκπομπή στην οποία φιλοξενήθηκαν, κατέθεσαν τις απόψεις τους για την κατάσταση που επικρατεί με το πάγωμα των πρωταθλημάτων λόγω του lockdown.

«Εμείς δίνουμε πρόγραμμα για ατομική άσκηση στους παίκτες. Τα παιδιά των ακαδημιών ακολουθούν ένα πρόγραμμα, αλλά το ζήτημα είναι να βρεθούν τα παιδιά μέσα στο γήπεδο και να μην μείνουν μόνο στις ασκήσεις ενδυνάμωσης» ανέφερε ο Στέφανος Τύμπας.

Ο Ανδρέας Μαύρος επισήμανε την ανάγκη προετοιμασίας τουλάχιστον ενός μήνα για να επανέλθουν οι παίκτες σε μία καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς είναι πολύ μεγάλο το διάστημα αποχής, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Στέφανος Τύμπας:

«Πρώτα πρέπει να μπούμε σε μία διαδικασία προστασίας των παικτών από τραυματισμούς και αν γίνει συντονισμένη δουλειά, οι ομάδες θα φορμαριστούν στον δεύτερο γύρο, αν έχουμε τέτοιο»…

Τέλος, ο Ανδρέρας Μαύρος σημείωσε: «Τουλάχιστον να παίξουμε, γιατί από πίσω υπάρχει μία αλυσίδα ανθρώπων (σ.σ. εργαζόμενοι, αθλητές, χορηγοί) και δεν θα πρέπει να πάει χαμένη η χρονιά».

Σχετικά άρθρα