Στον «αέρα» βρίσκονται οι εκλογές της ΕΟΚ που είναι προγραμματισμένες για τις 28 Μαρτίου, καθώς η ΓΓΕΑ απέρριψε τον πίνακα σωματείων που απέστειλε η Ομοσπονδία, όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αντί να στείλει την λίστα των 516 σωματείων που έχουν εξασφαλίσει και τις 3 προϋποθέσεις (ειδική αθλητική αναγνώριση, μίνιμουμ αγωνιστική δραστηριότητα δύο ετών στα τρία τελευταία χρόνια και ένταξη στο τελικό μητρώο της Γενικής Γραμματείας), αυτός έστειλε λίστα με τουλάχιστον 900 σωματεία.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, η ΓΓΑ δεν αποδέχθηκε την λίστα αυτή και ζήτησε από την ΕΟΚ να στείλει το σωστό πίνακα, με τα σωματεία που πληρούν τις 3 προϋποθέσεις (ειδική αθλητική αναγνώριση, μίνιμουμ αγωνιστική δραστηριότητα δύο ετών στα τρία τελευταία χρόνια και ένταξη στο τελικό μητρώο της Γενικής Γραμματείας).

Η ομοσπονδία δεν απάντησε και έτσι η ΓΓΑ αποφάσισε να μην επικυρώσει τον κατάλογο των σωματείων με δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στις εκλογές, κρίνοντάς τον μη έγκυρο και αποδεκτό. Αυτό σημαίνει ότι οι προγραμματισμένες για τις 28 Μαρτίου εκλογές δεν μπορούν να διεξαχθούν και όλα δείχνουν ότι η διοίκηση της ΕΟΚ κινδυνεύει να οριστεί έκπτωτη.
Διαβάστε εδώ αναλυτικά το ρεπορτάζ του gazzetta.gr

Σχετικά άρθρα