Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη στην παράταση επί της Βίρτους Μπολόνια και ο Ντέγιαν Ράντονιτς απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του.

Παράλληλα, ο Μαυροβούνιος τεχνικός τόνισε ότι είναι σημαντικό που η ομάδα του κέρδισε ένα κλειστό ματς κι ενώ δεν τα είχε καταφέρει σε ανάλογες περιπτώσεις στη φετινή Euroleague.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη και στους οπαδούς μας για τη στήριξη, μας βοήθησαν πολύ να φτάσουμε στη νίκη. Ελπίζω πάλι σε δύο ημέρες να είναι ξανά εδώ. Δεν ήμασταν καλοί στο ξεκίνημα, κάναμε λάθη και στις δύο πλευρές. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή τρίτη περίοδο. Στο τέλος είχαμε προβλήματα στην επίθεση και τον Γουόλτερς με 4 φάουλ. Ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ομάδα με εμπειρία και μεγάλη κλάση. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Ελπίζω να έχουμε την απαιτούμενη ενέργεια και συγκέντρωση.

Νομίζω ότι ήταν ένα ομαδικό παιχνίδι. Μπορούμε να μιλήσουμε για κάποιους παίκτες, αλλά όλοι έδωσαν αυτό που έπρεπε για να κερδίσουμε. Αυτό που είναι επίσης πολύ σημαντικό για εμάς και την αυτοπεποίθησή μας είναι ότι κερδίσαμε ένα κλειστό ματς μετά από τρία παιχνίδια που χάσαμε με πολύ μικρή διαφορά.

Σκοπεύω να χρησιμοποιήσω ξανά τους Γουόλτερς και Λι μαζί στην περιφέρεια, ειδικά τώρα που ο Γκριγκόνις βρίσκεται εκτός», είπε ο Ράντονιτς.

Σχετικά άρθρα